Cozuma CC Cream

Cozuma CC Cream
Cozuma CC Cream

====================
Apa dia COZUMA CC Cream?
====================
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit

============
KEISTIMEWAAN
============

♡ Siap dalam 5 minit
♡ Tak berminyak dan tak melekit
♡ Senang diratakan, just tepuk-tepuk
♡ Tahan lama – pakai pagi, petang pun masih macam tu
♡ Takde pigmentasi – warna kulit jadi sekata.. cantik!
♡ Satu tiub 50ml tahan lebih dari 6 bulan!
♡ Boleh dipakai untuk semua keadaan – santai, majlis kecil & majlis besar
♡ Sesuai untuk dipakai pada aktiviti indoor dan outdoor.

======
HARGA 
======

1 pek trial 7gm 》RM27 (tahan 2 bulan)
2 pek trial 》RM50
6 pek trial 》RM135

1 tiub 50ml》RM127 (tahan setahun)
3 tiub 》RM351

Postage Semenanjung RM8
Postage Sabah & Sarawak RM12

======
Q & A
======

Q : Berapa lama 1 tiub COZUMA CC CREAM boleh tahan?
A : 1 tiub 50ml boleh tahan melebihi setahun bergantung kepada penggunaan.

Q : Macam mana cara menggunakannya?
A : Sapukan di muka seperti krim-krim muka yang lain. Lebih baik jika ditepuk-tepuk berbanding sapu kerana kulit muka kita sensitif.

Q : Adakah krim ini mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT160104181K

Q : Adakah krim ini bebas merkuri?
A : Ya, ia telah diuji dan disahkan tidak mengandungi merkuri – selamat digunakan oleh semua jenis kulit.

Q : Kulit saya agak sensitif. Adakah sesuai saya menggunakannya?
A : Ya, ia sesuai digunakan walaupun kulit anda sensitif kerana ia tidak mengandungi bahan kimia, anti penuaan dan anti radang.

Q : Warna apa yang sesuai untuk saya?
A : COZUMA CC Cream didatangkan dalam 1 warna sahaja yang sesuai dengan semua warna kulit. Tambahan pula krim ni sangat selesa dan cepat meresap. Takkan jadi ‘tepung gomak’ 😉

 

Dapatkan Cozuma CC Cream melalui Online Store? Klik sini
Website Cozuma CC Cream? Klik sini
Semua entri blog berkaitan Cozuma CC Cream? Klik sini
Untuk tidak terlepas info penting, join: telegram.me/MamaMarvelous

Suka entry ni? Jom share dengan kawan:
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *