Cozuma

Dapatkan kulit wajah CANTIK dan BERSERI dalam 3 minit
khusus bagi anda yang SIBUK

Ketahui cara mudah untuk anda sentiasa kelihatan ceria,

bersemangat dan konfiden,

walau pun kesuntukan masa!

 

Cozuma CC Cream ialah produk kecantikan yang membantu wanita-wanita berkerjaya

yang sentiasa sibuk dan mengejar masa

untuk kelihatan cantik dan konfiden

dengan ringkas dan cepat.

Tidak seperti produk kecantikan lain,

Cozuma CC Cream ialah produk kecantikan yang lengkap

dengan pelindung UV, pelembap, mensekatakan tona warna kulit

dan ia juga mampu merawat kulit sekiranya digunakan dalam jangkamasa panjang.

Selain itu, Cozuma CC Cream mudah dipakai,

tahan lama, mudah dicuci, cepat menyerap, selamat

dan didatangkan dengan packaging yang comel, kelihatan premium, menarik

dan selesa untuk dimuatkan di dalam beg tangan,

tanpa merosakkan barang-barang yang ada dalam beg.

Cozuma CC Cream juga mempunyai trial pack

dengan packaging yang lebih kecil dan murah,

khusus untuk mereka yang baru pertama kali ingin menggunakannya.

#jomcantikraya

 

Cozuma CC Cream
Cozuma CC Cream

Apa dia Cozuma CC Cream?

> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit

Kenapa Cozuma CC Cream Sangat Special?

♡ Siap dalam 3 minit
♡ Tak berminyak dan tak melekit
♡ Senang diratakan, just tepuk-tepuk
♡ Tahan lama – pakai pagi, petang pun masih macam tu
♡ Takde pigmentasi – warna kulit jadi sekata.. cantik!
♡ Satu tiub 50ml tahan lebih kurang 1 tahun!
♡ Boleh dipakai untuk semua keadaan – santai, majlis kecil & majlis besar
♡ Sesuai untuk dipakai pada aktiviti indoor dan outdoor

♡ Mempunyai kelulusan KKM

Cozuma CC Cream

Kulit kusam?
Cepat dilanda kesan penuaan?
Warna tak sekata?
Gelap disebabkan sunburn?

Walaupun tak mengganggu tugasan harian, tapi rasa kurang keyakinan diri, kan?

Malu tak usah cakaplah. Kawan-kawan cantik berseri, tulus mulus, aduhai..

Teringin jugak nak cantik, tapi mana ada masa nak pegi facial selalu.

Nak jenguk SPA apatah lagi..

Jangan risau!

COZUMA CC Cream mampu mengembalikan keyakinan anda

untuk tampil menawan seperti mereka.

Silap-silap lagi cantik! 😉

Jangan tunggu-tunggu..

Jom cantik untuk diri kita dan suami tersayang!!

Cozuma CC Cream

Kandungan Bahan Cozuma CC Cream

Broad Spectrum SPF 30 PA +++
Memberikan pelindungan menyeluruh dari sinar UVA dan UVB. Dengan penggunaan yang betul, krim ini menghalang kulit dari penuaan yang disebabkan UVA dan kulit mudah terbakar yang disebabkan UVB. Jadi takdelah kita nampak tua sebelum waktu.

♥ Ekstrak bunga Rosemary, bunga Marigold dan ekstrak Manggis
Ekstrak bunga-bungaan ni bertindak sebagai anti-radang dan anti-oksidan. Ia dapat melegakan, menyembuhkan dan melindungi kulit yang sensitif. Sebab itulah Cozuma CC Cream sesuai digunakan walaupun anda mempunyai kulit yang sensitif.

♥ Ekstrak Aloe Vera
Memberikan kelembapan dan penghidratan yang berpanjangan, agar kulit menjadi lembut dan lembap. Ini dapat mengelakkan dari kulit menjadi kering.

Tahukah anda, antara tanda kulit yang sihat ialah kelembapan yang sempurna? Kalau kulit anda kering, itu menunjukkan kulit anda bermasalah dan mudah berlakunya ‘sunburn’.

♥ Ekstrak Licorice dan Vitamin C
Membantu mencegah pembentukan melanin dan memerangi pigmentasi. Inilah antara bahan yang membantu memudarkan kulit yang gelap dan sekatakan warna kulit. Dengan itu, kecerahan tona kulit berlaku secara semulajadi hari demi hari jika digunakan setiap hari, bukan melalui pengelupasan yang membahayakan. Jadi, kulit anda akan semakin cerah berseri!

Saya beli Cozuma ni minggu lepas. Bestlah, berseri-seri muka, hehehe..

– testimoni pelanggan

Minyak Beras Germa dan Minyak Buah Zaitun
Berkesan untuk mengecilkan, menghalus dan merapatkan liang-liang roma serta menganjalkan kulit. Cozuma Cc Cream tidak akan menyumbat liang-liang roma. Jadi ia tidak merosakkan kulit walaupun untuk kegunaan jangka masa panjang. So, gunakan tanpa was-was.

♥ Ekstrak Akar Rhatany
Membantu membaiki dan membina semula serat elastin. Ini juga dapat menganjalkan kulit serta membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Awet mudalah kita!

♥ Bahan aktif dalam CC Cream diekstrak melalui pengekstrakan CO2
Maknanya tiada pelarut atau haba digunakan semasa proses pengekstrakan. Ekstrak tersebut sangat pekat dan bebas daripada logam berat, mikrob atau pelarut. Ini sekali lagi menguatkan kenyataan yang Cozuma CC Cream produk yang selamat digunakan secara harian, tanpa merosakkan kulit, walaupun kulit sensitif.

Patutlah best sangat pakai Cozuma CC Cream ni. Memang unik dan lengkap untuk keperluan kulit kita!

Ops, nanti dulu, ada lagi ni. 

Ini lagi best, yang buat kita sangat yakin dan selesa!

♥ Teksturnya halus, lembut dan ringan
Lebih ringan dan mudah meresap ke dalam kulit. Kulit tak bercapuk. Wajah pun nampak lebih natural. Jadi kita lebih selesa tanpa perlu make-up tebal-tebal. Nak bersiap pun takdelah ambik masa lama sangat. Lagi konfiden dan selesa nak pegi kerja, nak ngadap tugasan yang macam-macam tu!

Krim Cozuma tu memang bestlah. Pakai sampai petang pun tak rasa macam pakai apa-apa. Kalau pakai foundation biasa mesti rasa nak basuh cepat.

– Ju, Shah Alam

♥ Produk dari Korea
Korea memang diketahui antara negara pengeluar produk kosmetik dunia. Sudah tentulah Cozuma CC Cream adalah produk berkualiti yang didatangkan dari pakar dalam bidangnya.

Tiada merkuri, jadi tiada pengelupasan dan tidak merosakkan kulit, walaupun diguna selalu.

Ada kelulusan KKM.

Cozuma CC Cream, mamamarvelous, KKM

Badan bertanggungjawab di Malaysia telah mengisytiharkan produk ini selamat dan tiada bahan terlarang. So, apa yang nak diragui lagi ? ?

Macamana Nak Guna?

1. Dapkan 3 dap di setiap pipi, hidung, dahi dan dagu

2. Tepuk-tepuk sampai CC Cream terserap ke dalam kulit dan rata.. jgn gosok sebab kulit kita sgt lembut dan sensitif

SIAP!

Q&A Mengenai Cozuma CC Cream

Q : Berapa lama 1 tiub COZUMA CC CREAM boleh tahan?

A : 1 tiub COZUMA CC CREAM 50ml boleh tahan lebih kurang setahun bergantung kepada penggunaan.

Q : Macam mana cara menggunakan COZUMA CC CREAM?
A : COZUMA CC CREAM disapukan di muka seperti krim-krim muka yang lain. Lebih baik jika ditepuk-tepuk berbanding sapu kerana kulit muka kita sensitif.

Q : Adakah COZUMA CC CREAM mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT160104181K

Q : Adakah COZUMA CC CREAM bebas merkuri?

A : Ya, COZUMA CC CREAM telah diuji dan disahkan tidak mengandungi merkuri – selamat digunakan oleh semua jenis kulit.

 

Cozuma CC Cream, merkuri, mamamarvelous
Eksperimen yang menunjukkan Cozuma CC Cream TIADA MERKURI. Bahan yang mengandungi merkuri akan bertukar kepada warna hitam apabila dibakar di atas api. Namun warna Cozuma CC Cream tetap seperti warna asal, tanpa ada apa-apa perubahan.

Q : Kulit saya agak sensitif. Adakah sesuai saya menggunakan COZUMA CC Cream?

A : Ya, COZUMA CC Cream sesuai digunakan walaupun kulit anda sensitif kerana ia tidak mengandungi bahan kimia, anti penuaan dan anti radang.

Q : Warna apa yang sesuai untuk saya?

A : COZUMA CC Cream didatangkan dalam 1 warna sahaja yang sesuai dengan semua warna kulit. Tambahan pula krim ni sangat selesa dan cepat meresap. Takkan jadi ‘tepung gomak’ 😉

Q : Adakah Cozuma CC Cream mesra wudhuk?

A : Ya. Anda hanya perlu menggunakan pencuci muka biasa atau tisu basah untuk hilangkannya sebelum berwudhuk. Tak perlu make-up remover kerana krim ini mudah ditanggalkan.

 

Testimoni

Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Testimoni PENULIS sendiri. Tak guna cakap berbuih mulut je kan. Meh tengok bukti sket hehehe. #SayaJualSayaGuna
Cozuma CC Cream
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous, selesa
Cozuma CC Cream, mamamarvelous, berseri, repeat order
Cozuma CC Cream, mamamarvelous, glowing
Cozuma CC Cream, mamamarvelous, cikgu
Cozuma CC Cream, mamamarvelous, soft, bekas jerawat pudar
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous
Cozuma CC Cream, mamamarvelous

Harga

Cozuma CC Cream sangat mampu milik.

Hanya RM127 untuk 1 tiub 50ml

RM27 untuk 1 pek trial 7gm

Postage:

RM8 untuk Semenanjung

RM10 untuk Sabah dan Sarawak

Ops, ada lagi!

Kami ada menyediakan special FREE GIFT untuk anda!

Namun perlu diingatkan yang free gift ini SANGAT TERHAD.

Jadi kena cepat ye, mana tahu esok dah habis!

Nak lagi?

Ini jaminan dari saya.

JAMINAN PULANGAN WANG sekiranya anda dah pakai 8 hari berturut-turut dan langsung tak puas hati. Tak jadi apapun. Ha, contact saya segera ye. Wang anda akan dikembalikan 100%! 

(*mengikut terma dan syarat)

Cozuma CC Cream

Ha, apa tunggu lagi? Klik untuk buat belian anda sekarang!

maybank2u, cozuma cc cream
cimb clicks, cozuma cc cream
visa, cozuma cc cream
mastercard, cozuma cc cream
paypal, cozuma cc cream

Saya doakan Cozuma CC Cream bakal menamatkan pencarian anda!

Salam ukhuwwah dari penulis;

mamamarvelous, cozuma cc cream, hanani sulaiman

Hanani Sulaiman atau nama sebenar Nor Hanani Binti Hj Sulaiman adalah anak ke-3 daripada 11 orang adik beradik.

Lahir pada 23 September 1980 di Kemaman, Terengganu dan dibesarkan di Pekan, Pahang. Di internet, lebih dikenali dengan nama Hanani Sulaiman.

Berumur 37 tahun pada 2017. Telah berkahwin dan ibu kepada 2 putera dan seorang puteri. Kini sedang menetap bersama keluarga di Kuantan,Pahang.

Seorang ‘surirumah berpendapatan‘ atau lebih familiar dengan usahawan online sepenuh masa. Bergiat aktif dalam bidang Internet Marketing sejak 2014.

Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab dan Kesusasteraan dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dan mendapat Diploma Perguruan dari Institut Pendidikan Guru Tengku Ampuan Afzan, Kuala Lipis, Pahang (masa tu MPTAA). Pernah bekerja sebagai Pegawai Pendidikan Lepasan Ijazah DG41 dari tahun 2006 sehingga Dis 2013.

Kini, fokus menjalankan perniagaan internet dari rumah secara sepenuh masa. Dalam masa yang sama, sedang giat berkongsi pengalaman  dan membimbing rakan niaga terutama wanita yang berminat menjalankan perniagaan dari rumah.

Aktif di kebanyakan media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram dan Youtube.

Mula mengenali Cozuma CC Cream pada tahun 2015, atas rekemen seorang rakan disebabkan masalah kulit kusam. 

Namun keajaiban yang dirasa apabila mendapat kesan sekelip mata. Walaupun pertama kali pakai, saya dah dapat rasakan perbezaan krim ini berbanding krim-krim lain yang pernah saya pakai sebelum ini.

Namun saya masih menganggap itu mungkin kesan sementara. Tapi ternyata sangkaan saya meleset. 

11 bulan selepas itu, secara tak sengaja saya ‘terbanding’ gambar saya dengan sebelum. Terkejut bila perbezaannya sangat ketara!. Wajah saya lebih berseri dan cerah. Walaupun tak pakai make-up tebal, hanya Cozuma CC Cream dan secalit lipstik.

Setelah buat beberapa research, baru saya tahu kenapa berlaku macam tu. Ini menjadikan saya lebih yakin untuk berkongsi kebaikan Cozuma CC Cream bersama kawan-kawan dan menjadikan produk ini produk fokus dalam perniagaan saya. Alhamdulillah.

Saya berharap usaha saya ni mendapat keberkatan dariNya dan mendatangkan manfaat kepada ramai orang. Insyaallah. Amiiiin.

“Sebaik-baik manusia adalah yang bermanfaat untuk orang lain” – Al-Hadis

Email: nani.nhhs@gmail.com

Whatsapp : Klik sini