Sale!

COZUMA CC CREAM

RM127.00 RM120.00

 

Krim semua dalam satu yang ringan dan mencerahkan, membekalkan segala keperluan kulit anda – dari fungsi penjagaan kulit kepada asas solek semula jadi. Formula yang simple namun diperbaharui menjadikan Cozuma® CC Cream sebagai antara produk yang mesti dimiliki untuk kedua-dua lelaki dan wanita

  • Ringan, pelindungan malsimum untuk kulit yang sempurna
  • Mencerahkan & menyejukkan kulit
  • Kawalan bersinar
  • Pelembab sepanjang hari & penghidratan yang berkekalan
  • Anti-radang
  • Menyediakan perlindungan UV optimum
  • Anti-oksida & anti-penuaan
  • Pembaikan & membina semula gentian elastin
  • Mengurangkan kedutan & garis halus
  • Kukuhkan liang pori
SKU: 02703 Categories: , Tags: , ,
===============
Apa dia COZUMA CC Cream?
===============
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
===================
Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM
===================
* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit
*sesuai dengan semua jenis kulit
*bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
====================
KEISTIMEWAAN CC CREAM COZUMA
====================
♡ Siap dalam 5 minit
♡ Tak berminyak dan tak melekit
♡ Senang diratakan, just tepuk-tepuk
♡ Tahan lama – pakai pagi, petang pun masih macam tu
♡ Takde pigmentasi – warna kulit jadi sekata.. cantik!
♡ Satu tiub 50ml tahan lebih dari 6 bulan!
♡ Boleh dipakai untuk semua keadaan – santai, majlis kecil & majlis besar
♡ Sesuai untuk dipakai pada aktiviti indoor dan outdoor
============
Bila nak pakai?
============
1. Cuci muka dulu (macam biasa)
2. Toner (yg biasa kita guna)
3. Pelembap (yg biasa kita guna)
4. Cc Cream
=========
Cara pakai;
=========
1. Dapkn 3 dap di setiap pipi, hidung, dahi dan dagu
2. Tepuk2 sampai CC Cream terserap ke dalam kulit dan rata.. jgn gosok sebab kulit kita sgt lembut dan sensitif
Nak beli melalui website? Klik sini
Weight 70 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COZUMA CC CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *