COZUMA CC CREAM

 

Krim semua dalam satu yang ringan dan mencerahkan, membekalkan segala keperluan kulit anda – dari fungsi penjagaan kulit kepada asas solek semula jadi. Formula yang simple namun diperbaharui menjadikan Cozuma® CC Cream sebagai antara produk yang mesti dimiliki untuk kedua-dua lelaki dan wanita

  • Ringan, pelindungan malsimum untuk kulit yang sempurna
  • Mencerahkan & menyejukkan kulit
  • Kawalan bersinar
  • Pelembab sepanjang hari & penghidratan yang berkekalan
  • Anti-radang
  • Menyediakan perlindungan UV optimum
  • Anti-oksida & anti-penuaan
  • Pembaikan & membina semula gentian elastin
  • Mengurangkan kedutan & garis halus
  • Kukuhkan liang pori

RM119.70

===============
Apa dia COZUMA CC Cream?
===============
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
===================
Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM
===================
* perlindungan uv yang optima(SPF30++)
*wajah berseri
* anti-radang & anti-oksidan
*pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
*kulit cerah bersinar
*kulit wajah lebih halus
*mengurangkan kedutan & garis halus
*kawalan kulit berminyak
*bedak solekan & pembetulan kulit asas
*menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit
*sesuai dengan semua jenis kulit
*bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
====================
KEISTIMEWAAN CC CREAM COZUMA
====================
♡ Siap dalam 5 minit
♡ Tak berminyak dan tak melekit
♡ Senang diratakan, just tepuk-tepuk
♡ Tahan lama – pakai pagi, petang pun masih macam tu
♡ Takde pigmentasi – warna kulit jadi sekata.. cantik!
♡ Satu tiub 50ml tahan lebih dari 6 bulan!
♡ Boleh dipakai untuk semua keadaan – santai, majlis kecil & majlis besar
♡ Sesuai untuk dipakai pada aktiviti indoor dan outdoor
============
Bila nak pakai?
============
1. Cuci muka dulu (macam biasa)
2. Toner (yg biasa kita guna)
3. Pelembap (yg biasa kita guna)
4. Cc Cream
=========
Cara pakai;
=========
1. Dapkn 3 dap di setiap pipi, hidung, dahi dan dagu
2. Tepuk2 sampai CC Cream terserap ke dalam kulit dan rata.. jgn gosok sebab kulit kita sgt lembut dan sensitif.
Weight 70 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COZUMA CC CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Scroll to Top