About Me

Mama Marvelous diasaskan oleh Hanani Sulaiman atau nama sebenar Nor Hanani Binti Hj Sulaiman adalah anak ke-3 daripada 11 orang adik beradik. Lahir pada 23 September 1980 di Kemaman, Terengganu dan dibesarkan di Pekan, Pahang. Di internet, lebih dikenali dengan nama Hanani Sulaiman.

Telah berkahwin dan ibu kepada 2 putera dan seorang puteri. Kini sedang menetap bersama keluarga di Kuantan,Pahang.

Seorang ‘surirumah berpendapatan‘ atau lebih familiar dengan usahawan online sepenuh masa. Bergiat aktif dalam bidang Internet Marketing sejak 2014.

Kini, fokus menjalankan perniagaan internet dari rumah secara sepenuh masa. Dalam masa yang sama, sedang giat berkongsi pengalaman  dan membimbing rakan niaga terutama wanita yang berminat menjalankan perniagaan dari rumah.

Aktif di kebanyakan media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram dan Youtube.

mamamarvelous

Mama Marvelous memasarkan produk keluaran Sahajidah HaiO Marketing. Kami memilih produk ini disebabkan kualiti dan ke’halal’annya. Malah saya sendiri menggunakan produk ini.

Saya lebih memilih perniagaan yang berasaskan “saya guna, saya jual”.

 

Semoga apa yang dikongsikan di sini sedikit sebanyak dapat membantu anda mendapatkan maklumat yang diperlukan, dan menjadikan anda lebih yakin menggunakannya!

Jangan lupa, pastikan dapatkan produk melalui trusted seller-Mama Marvelous untuk kepuasan pembelian anda. Happy shopping..